Praktijk "Voor Jezelf"

Coaching en Massage

Over mij 

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je vastloopt in het leven. Ik kwam daardoor in aanraking met coaching en ontspanmomenten. "Uit mijn hoofd, in mijn lijf", werd mijn motto. Want ik was vooral bezig in mijn hoofd, stond altijd "aan", was vooral bezig met de ander en was mezelf door de jaren heen kwijt geraakt, ik voelde niet meer.                        

Door verschillende coachingstechnieken, door mijn denk- en gedragspatronen goed onder de loep te nemen, door te onderzoeken waardoor ik mezelf was kwijtgeraakt, door gebeurtenissen echt te doorvoelen en door te leren ontspannen, ben ik weer de Melanie die ik graag wil zijn.                                                                                                  Ik gun anderen deze zelfde groei en ontwikkeling, deze bevrijding. Om die reden ben ik de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach te gaan volgen aan de Academie voor Holistisch Coachen. En hiermee startte een intense ontwikkelingsreis die mij veel heeft geleerd over mezelf. Het heeft mij ook veel geleerd over 'de mens' en hoe ik daarmee samen op pad kan gaan. Een pad van herstel, verwondering en groei. Naar wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wilt in het leven.

De praktijk:

Praktijk "Voor Jezelf" heeft een warme, huiselijke uitstraling. De praktijk bevind zich naast ons huis op de Heikampseweg 22 in Heijen.