Praktijk "Voor Jezelf"

Coaching en Massage

Over ons   

Wij zijn Melanie en Jesse Keuninx. Moeder en zoon. En samen gaan wij de uitdaging aan om een praktijk te beginnen. Een praktijk waar coaching en massage wordt geboden. Waar rust, warmte, ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan.

Melanie Keuninx- Heintzbergen

Melanie:

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je vastloopt in het leven. Ik kwam daardoor in aanraking met coaching en ontspanningsoefeningen. "Uit mijn hoofd, in mijn lijf", werd mijn motto. Want ik was vooral bezig in mijn hoofd, stond altijd "aan", was vooral bezig met de ander en was mezelf door de jaren heen kwijt geraakt, ik voelde niet meer.                        Door verschillende coachingstechnieken, door mijn denk- en gedragspatronen goed onder de loep te nemen, door te onderzoeken waardoor ik mezelf was kwijtgeraakt, door gebeurtenissen echt te doorvoelen en door te leren ontspannen, ben ik weer de Melanie die ik graag wil zijn.                                                                                                                                        Ik gun anderen deze zelfde groei en ontwikkeling, deze bevrijding. Om die reden ben ik de opleiding tot Holistisch Leefstijl Coach te gaan volgen aan de Academie voor Holistisch Coachen. En hiermee startte een intense ontwikkelingsreis die mij veel heeft geleerd over mezelf. Het heeft mij ook veel geleerd over 'de mens' en hoe ik daarmee samen op pad kan gaan. Een pad van herstel, verwondering en groei. Naar wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wilt in het leven.

In de praktijk geef ik ontspanningsmassage, begeleid ik de coachingsgesprekken/ trajecten en verzorg ik de ontspanningsmomenten.

Jesse Keuninx

Jesse:

Hoi ik ben Jesse. Ik volg de opleiding tot fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Hiervoor heb ik de opleiding Sport en bewegen gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik me ook mogen ontwikkelen tot sportmasseur. Samen met mijn moeder heb ik een cursus ontspanningsmassage gedaan. En nu met mijn moeder een eigen Praktijk beginnen, een hele uitdaging! 

In de praktijk geef ik ontspannings- en sportmassage. 

De praktijk:

Praktijk "Voor Jezelf" heeft een warme, huiselijke uitstraling. De praktijk bevind zich naast ons huis op de Heikampseweg 22 in Heijen.